fifthy shades of life

06 Maj, 2013

Latex, koza, cipka, svila...

Generalije BDSM-a — Autor 2me @ 23:20

Opste je poznato da donji ves zenama podize sampouzdanje i da je , kad je erotika u pitanju, najcvrsci saveznik.. Zena koja sama sebi izgleda sexy i oseca se sexy u donjem vesu koji nosi, opustenija je, mastovitija, predanija... No, ne stoji svaki komad vesa kao na modelima koji nam stvaraju iluzionisticku sliku ( i po koju trunku žala) .. te se desi ( a govorim iz iskustva mnogih prijateljica) da omamljene iluzijom reklamnih fotki, pazare odredjeni model, stignu kuci i u ushicenju susrevsi se sa istim na sebi dozive tresak libida o zemlju.. U svetu BDSM-a dominira ves napravljen od koze i latexa, a u kombinaciji sa svim drugim materijalima, od cipke i pamuka do lanaca i alki..

Prednost ovih materijala je sto prikrivaju sve one male nedostatke koji zenama ( vise nego muskarcima) izgledaju kao dvoglave azdaje, zderachice libida..

Korseti koji prikrivaju stomachice,zanosno isticu grudi, latex carape ili cizme do butina koje skrivaju neman , nocnu moru svake zene, zvanu celulit,kozne ili latex boxerice, koje isticu obline guze, lanci,koji padaju preko tela i njegovih oblina, koji daju izvesnu zestinu pri samom pogledu na nago zensko telo ( a zensko telo jeste samo po sebi umetnicko delo i tako ga trebamo i dozivljavati),kozne tange koje same po sebi razbuktaju plam erotskih fantazija, nitne na obicnim grudnjacima ... pa cak i samo ogoljeno telo, sa komadom nakita ili sa stiklama, na sebi, moze biti mnogo privlacnije , nego ves koji se neukusno useca, pravi nabore na kozi i cini degutantni prizor , pa cak i ako je od najfinije cipke ili svile..

Bilo da ste u svetu BDSM-a ili ne, da ste podlozni ili dominantni, da ste klasican vanila tip.. potrebno je da se osecate dobro i sigurno u onome sto nosite, posebno kada je sex u pitanju.. sigurnost je kljuc opustanja, a opustenost put ka ispunjenju mastovitih fantazija.. 

 

       


Komentari

  1. Imam problem sa postavljanjem fotki uz clanak :( Pls help :)

    Autor 2me — 07 Maj 2013, 00:16


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs